Instalare Windows XP

Reinstalarea sistemului de operare windows sau efectuarea unui upgrade pe loc al sistemului de operare reprezintă un pas de depanare extrem, care trebuie efectuat doar dacă înțelegeți în întregime riscurile şi ramificaţiile implicate. Dacă decideţi să efectuaţi acest pas, asiguraţi-vă că aveţi suportul media original de instalare Windows XP şi că sistemul de operare are o cheie de produs. Dacă nu sunteţi familiarizat cu reinstalarea sau repararea sistemului de operare Windows, se recomandă să contactaţi producătorul computerului pentru a obţine ajutor sau să duceţi computerul la un centru de asistenţă.
Există două metode în care se efectuează un upgrade pe loc (reinstalare) de Windows XP.
Un upgrade pe loc se mai numeşte şi instalare de reparare. Această operaţiune reinstalează Windows XP în acelaşi folder de pe computer în care a fost instalat original. Un upgrade pe loc poate fi efectuat dacă instalarea de Windows XP trebuie reparată şi este adevărată una dintre următoarele condiţii:

  • Este imposibilă pornirea Windows XP în mod protejat. Pentru mai multe informaţii despre modul în care se porneşte computerul cu Windows XP în mod protejat,
  • Este imposibilă pornirea Windows XP după instalarea unei actualizări de software Microsoft.
  • Există o problemă de registry care este imposibil de rezolvat cu alte instrumente precum ar fi Restabilire sistem.
  • Trebuie să aplicaţi permisiuni implicite (de fişier şi registry) la instalarea Windows XP. Această situaţie se produce dacă lipsesc programe de fişier sau sunt deteriorate după ce faceţi modificări sau actualizări ale computerului sau programelor.
  • Trebuie să înregistraţi componente COM şi fişiere WFP (Windows File Protection). Această condiţie apare din cauza lipsei sau deteriorării unor fişiere de sistem.
  • Trebuie să utilizaţi programul de instalare Windows Setup pentru a enumera din nou dispozitivele Plug and Play. Aceasta include nivelul de abstractizare hardware (HAL – hardware abstraction layer).
ServiceCalculatoare
ServiceCalculatoare

Apelaţi la service calculatoare pentru a vă rezolva problema – www.RomeoNet.Ro