Un partener de încredere în domeniul IT

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul IT, vă pun la dispoziție o serie de servicii menite să asigure buna funcționare a sistemelor de calcul, fie că este vorba despre desktop PC sau laptop. Ofer servicii de Instalare Windows, Reinstalare Windows, Update Windows și alte servicii conexe din domeniu IT, folosind metode actuale și inovative din punct de vedere tehnologic.

Serviciile oferite se adresează atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice. Sunt localizat în Sectorul 3, dar deservesc toate sectoarele din Municipiul București și o parte din localitățile din Județul Ilfov.

Fie că este vorba despre administrare IT, consultanță IT, depanare IT sau instalarea sistemului de operare Windows, a driverelor și a aplicațiilor, lăsați aceste operațiuni să fie făcute de către un profesionist, asigurând funcționalitatea echipamentului Dvs. Timpul înseamnă bani, astfel că alegerea potrivită este să apelați la experiența unui IT-ist cu sute de instalări la activ pentru a rezolva problemele din domeniu.

Tehnician IT - Instalare Windows