Instalare Windows 8.1

Despre Windows 8.1

Execut Instalare Windows 8.1 pentru clienții ai căror calculatoare (PC-uri sau laptop-uri) au hardware ceva mai vechi și care își doresc un sistem de operare cu interfață modernă. Windows 8.1 este precedat de Windows 8, fiind o îmbunătățire majoră a acestuia, atât în funcționalități, cât și în grafică și stabilitate.

Lansat pentru public în anul 2013, Windows 8.1 a devenit unul dintre cele mai instalate sisteme de operare, având un număr de peste 200 milioane licențe vândute (împreună cu Windows 8), depășind Windows XP în popularitate. Windows 8.1 beneficiază de un aspect pătrățos, un meniu Start reproiectat și repară o mulțime de probleme pe care utilizatorii le-au raportat în legătură cu versiunea anterioară.

Vă pun la dispoziție instalare Windows 8.1 la domiciliul sau sediul Dvs., sau puteți veni cu echipamentul la mine, în urma unei programări telefonice în prealabil.

Ce este inclus în serviciul de instalare Windows 8.1?

Pe lângă instalarea propriu-zisă a sistemului de operare, voi realiza și instalarea driverelor pentru placa de bază, placa video, placa sau plăcile de rețea, placa de sunet, precum și alte drivere necesare funcționării sistemului de operare.
De asemenea, voi instala câteva programe de bază: browser web (Google Chrome / Mozilla Firefox / Opera), player video (VLC), player audio (Winamp / AIMP), editor text (Notepad++), manager de arhive (7-Zip) și vizualizator fișiere .pdf (Adobe Acrobat Reader).

Cât durează instalarea Windows 8.1?

Durata totală (instalare Windows 8.1, drivere și programele de bază) este între 30 și 120 minute și depinde de componentele hardware ale echipamentului Dvs. În cazul în care doriți instalarea de programe sau jocuri, acest timp crește și variază în funcție de cerințele Dvs.

Cât costă instalarea Windows 8.1?

Prețul pentru instalarea sistemului de operare Windows 8.1 pornește de la 130 lei și variază în funcție de programele suplimentare pe care le doriți.