Instalare Windows 10

Instalare Windows 10 la domiciliu sau sediu

Despre Windows 10

Execut Instalare Windows 10 pentru clienți ai căror calculatoare (PC-uri sau laptop-uri) au hardware relativ recent și care își doresc un sistem de operare stabil. Windows 10 este precedat de Windows 8.1, fiind o îmbunătățire majoră a acestuia, atât în funcționalități, cât și în grafică și stabilitate.

Lansat pentru public în anul 2015, Windows 10 a devenit cel mai instalat sistem de operare, fiind prezent pe un număr de peste 1 miliard de dispozitive din întreaga lume, depășind Windows 7 în popularitate. Windows 10 beneficiază de un aspect pătrățos, asistent personal, împărțirea ferestrelor pe ecran și multe alte funcționalități pentru a crește productivitatea.

Vă pun la dispoziție instalare Windows 10 la domiciliul sau sediul Dvs., sau puteți veni cu echipamentul la mine, în urma unei programări prealabile, efectuată prin mijloacele de contact oferite în secțiunea dedicată.

Cât costă instalarea Windows 10?

Prețul pentru instalarea sistemului de operare Windows 10 pornește de la 100 lei și variază în funcție de programele suplimentare pe care le doriți. În cazul în care mă deplasez la Dvs., se va adăuga costul transportului, în funcție de adresa unde se prestează serviciul.

Ce este inclus în serviciul de instalare Windows 10?

Pe lângă instalarea propriu-zisă a sistemului de operare, voi realiza instalarea unui antivirus, instalarea driverelor pentru placa de bază, placa sau plăcile video, placa sau plăcile de rețea, placa de sunet, precum și alte drivere necesare funcționării sistemului de operare.

De asemenea, voi instala câteva programe de bază: browser web (Google Chrome / Mozilla Firefox / Opera), player video (BSPlayer / VLC), player audio (AIMP / Winamp), editor text (Notepad++), manager de arhive (7-Zip / WinRAR) și vizualizator fișiere .pdf (Adobe Acrobat Reader).
În cazul în care nu aveți preferințe, voi instala următoarele programe esențiale: Google Chrome, VLC, AIMP, Notepad++, 7-Zip și Adobe Acrobat Reader.

Cât durează instalarea Windows 10?

Durata totală (instalare Windows 10, drivere și programele de bază) este între 30 și 120 minute și depinde de componentele hardware ale echipamentului Dvs. În cazul în care doriți instalarea de programe suplimentare sau jocuri, acest timp crește și variază în funcție de cerințele Dvs.

Câte partiții se vor crea?

De regulă, creez două partiții (C:\ și D:\) – una pentru sistemul de operare și aplicațiile esențiale și una pentru restul de fișiere (documente, poze, filme, muzică, jocuri și alte tipuri de fișiere). În cazul în care nu este specificată nicio preferință și în funcție de capabilitățile tehnice, voi crea o singură partiție pentru spațiile de stocare cu o capacitate totală de 120 sau 128 GB, două partiții pentru spațiile de stocare cu o capacitate totală cuprinsă între 200 și 512 GB (unde partiția C:\ va avea aproximativ 100 GB), respectiv 3 partiții pentru spațiile de stocare cu capacitate mai mare sau egală cu 960 GB (unde partiția C:\ va avea o capacitate de aproximativ 200 GB).

Unde se execută instalarea Windows 10?

Serviciul de instalare Windows se poate efectua atât în locația mea, cât și la domiciliul sau sediul Dvs. Deși sunt localizat în Sector 3, deservesc următoarele zone:

Instalare Windows 10 în București

 • Instalare Windows 10 în Sector 1;
 • Instalare Windows 10 în Sector 2;
 • Instalare Windows 10 în Sector 3;
 • Instalare Windows 10 în Sector 4;
 • Instalare Windows 10 în Sector 5;
 • Instalare Windows 10 în Sector 6.

Instalare Windows 10 în Ilfov

 • Instalare Windows 10 Berceni;
 • Instalare Windows 10 Cățelu;
 • Instalare Windows 10 Cernica;
 • Instalare Windows 10 Dobroești;
 • Instalare Windows 10 Glina;
 • Instalare Windows 10 Pantelimon;
 • Instalare Windows 10 Popești Leordeni.