Instalare Windows 10

Despre Windows 10

Execut Instalare Windows 10 pentru clienții ai căror calculatoare (PC-uri sau laptop-uri) au hardware relativ recent și care își doresc un sistem de operare stabil. Windows 10 este precedat de Windows 8.1, fiind o îmbunătățire majoră a acestuia, atât în funcționalități, cât și în grafică și stabilitate.

Lansat pentru public în anul 2015, Windows 10 a devenit cel mai instalat sistem de operare, fiind prezent pe un număr de peste 1 miliard de dispozitive din întreaga lume, depășind Windows 7 în popularitate. Windows 10 beneficiază de un aspect pătrățos, asistent personal, împărțirea ferestrelor pe ecran și multe alte funcționalități pentru a crește productivitatea.

Vă pun la dispoziție instalare Windows 10 la domiciliul sau sediul Dvs., sau puteți veni cu echipamentul la mine, în urma unei programări telefonice în prealabil.

Ce este inclus în serviciul de instalare Windows 10?

Pe lângă instalarea propriu-zisă a sistemului de operare, voi realiza și instalarea driverelor pentru placa de bază, placa video, placa sau plăcile de rețea, placa de sunet, precum și alte drivere necesare funcționării sistemului de operare.

De asemenea, voi instala câteva programe de bază: browser web (Google Chrome / Mozilla Firefox / Opera), player video (VLC), player audio (Winamp / AIMP), editor text (Notepad++), manager de arhive (7-Zip) și vizualizator fișiere .pdf (Adobe Acrobat Reader).

Cât durează instalarea Windows 10?

Durata totală (instalare Windows 10, drivere și programele de bază) este între 30 și 120 minute și depinde de componentele hardware ale echipamentului Dvs. În cazul în care doriți instalarea de programe sau jocuri, acest timp crește și variază în funcție de cerințele Dvs.

Cât costă instalarea Windows 10?

Prețul pentru instalarea sistemului de operare Windows 10 pornește de la 100 lei și variază în funcție de programele suplimentare pe care le doriți.