Instalare Windows 11

Despre Windows 11

Serviciul de Instalare Windows 11 este dedicat celor mai recente PC-uri sau laptop-uri, al căror componente hardware sunt în conformitate cu cerințele celui mai recent sistem de operare oferit de Microsoft. Windows 11 este precedat de Windows 10 și prezintă o mulțime de elemente grafice similare, fiind în același timp dotat cu o sumedenie de noi funcționalități.

Anunțat și lansat în anul 2021, Windows 11 se remarcă printr-o interfață modernă, cu aspect rotunjit, iconițe noi, un meniu Start îmbunătățit, un Taskbar reproiectat, poziționat pe centru în mod implicit, asemănător produselor ce rulează macOS. În același timp, Windows 11 este un OS axat pe securitate, grație TPM 2.0.

Vă pun la dispoziție instalare Windows 11 la domiciliul sau sediul Dvs., sau puteți veni cu echipamentul la mine, în urma unei programări telefonice în prealabil.

Ce este inclus în serviciul de instalare Windows 11?

Pe lângă instalarea propriu-zisă a sistemului de operare, voi realiza și instalarea driverelor pentru placa de bază, placa video, placa sau plăcile de rețea, placa de sunet, precum și alte drivere necesare funcționării sistemului de operare.

De asemenea, voi instala câteva programe de bază: browser web (Google Chrome / Mozilla Firefox / Opera), player video (VLC), player audio (Winamp / AIMP), editor text (Notepad++), manager de arhive (7-Zip) și vizualizator fișiere .pdf (Adobe Acrobat Reader).

Cât durează instalarea Windows 11?

Durata totală (instalare Windows 11, drivere și programele de bază) este între 30 și 120 minute și depinde de componentele hardware ale echipamentului Dvs. În cazul în care doriți instalarea de programe sau jocuri, acest timp crește și variază în funcție de cerințele Dvs.

Cât costă instalarea Windows 11?

Prețul pentru instalarea sistemului de operare Windows 11 pornește de la 100 lei și variază în funcție de programele suplimentare pe care le doriți.